Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

7. (Her)schrijven

op 31 december 2021 door

Oudjaarsdag is voor velen een dag om terug te blikken op het jaar dat achter ons ligt, en vooruit te kijken op het nieuwe, nog onbeschreven jaar. Had je dingen anders willen doen, zeggen, of aanpakken? Was er wellicht iets dat je intenser had willen beleven, of iets dat je graag had gemist? Zijn er voornemens voor het nieuwe jaar, of wensen die je graag ziet uitkomen?
Vragen waarover je vast nadenkt. Je mag er vrijblijvend op antwoorden. De vragen die minder vrijblijvend zijn, staan hieronder. Succes!

a. Hervé le Tellier krijgt de opdracht Anomalie te herschrijven. Welk(e) dialoog, scène, passage of hoofdstuk wil jij dat hij herschrijft, en waarom? Ook als je het boek met 5 sterren hebt beoordeeld, is er vast iets dat je graag anders ziet.

b. In 2022 moet er een vervolg op Anomalie worden geschreven. Aan jou de eer om Le Tellier hiervoor de opdracht te geven. Voel je vrij om al je wensen te benoemen.

Ik wens jullie een fijne, veilige jaarwisseling toe, en een goede en gezonde start van 2022. Tot volgend jaar!Reacties op: 7. (Her)schrijven

Meer informatie