Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hoe schrijf ik een recensie? (tijd voor Buzz #4, tussen 23 en 27 december)

op 23 december 2021 door

Vanaf vandaag mag je je recensie plaatsen. Heb je het boek nog niet uit? Geen probleem, want je hebt nog een paar dagen. Maandag 27 december is de deadline! Hieronder vind je informatie over hoe een recensie te schrijven en over je allerlaatste buzz.
Ik wens je succes, maar bovenal hele fijne kerstdagen. We zien elkaar maandag bij vraag 5.

Veel lezers kijken op tegen het schrijven van een recensie. Met dit vierde buzzmoment moet je er dan toch aan geloven. Start met het doorlezen van de Hebbantips voor het schrijven van een recensie. En dan begin je gewoon met schrijven. Doe net alsof je aan ons, aan Hebban, je grote roze vriendin, en alle Hebbanbezoekers vertelt wat je van het boek vond. Gewoon in je eigen woorden.

Wat vond je het leukst of bijzonderst in het boek, hoe kwamen de personages op je over? Was de schrijfstijl echt jouw smaak en vloog je door het boek? Al dat soort dingen en meer kun je in je recensie kwijt.

Buzz #4

Staat je recensie online op de Hebban boekpagina van Anomalie, dan is het tijd voor je vierde en laatste buzz. Deel de link van je Hebbanrecensie op je social media-account met een tof citaat uit je eigen recensie.

Je kunt je recensie nu ook elders plaatsen, als je wilt, op Bol.com, je eigen boekenblog, et cetera.

aca86ef2fdfa65675071771b45b306c0.png

BUZZ - heb jij al gebuzz'd vandaag?

Het is tijd voor #hebbanbuzz nummer 4 - deel je Hebbanrecensie op social media met hashtag #hebbanbuzz

Bedankt voor het buzzen en tot de volgende keer!Reacties op: Hoe schrijf ik een recensie? (tijd voor Buzz #4, tussen 23 en 27 december)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Hervé le Tellier

Hervé le Tellier

Hervé Le Tellier is wetenschapsjournalist en taalkundige, en schreef al meer dan...