Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bijna echt van Lisa van Campenhout

op 14 september 2020 door

Lisa van Campenhout schreef met veel plezier voor diverse blogs, waaronder haar eigen Vijfkoffiegraag. Ze vindt schrijven het leukste wat er is, dus besloot ze een boek te schrijven. Bijna echt is haar debuutroman, een young adult over Brenda, die zich voordoet als de rijke Aurélie uit Parijs om indruk te maken. Hebban interviewde de schrijfster voor de rubriek 'Tien vragen aan...' en we organiseren een Debutantenleesclub met het boek.

Lees het interview met Lisa van Campenhout

Bijna echt

Brenda weet hoe het is om onzichtbaar te zijn, geen vrienden te hebben en niet mee te tellen, en ze is het zat. Haar plan: zichzelf opnieuw uitvinden als ze gaat studeren in Amsterdam. Maar als dat plan meteen mislukt na een rampzalige introductieavond, moet ze iets anders verzinnen. Twee dagen later is ze Aurélie uit Parijs: een rijke erfgename met een fantastische kledingsmaak, die in een sjiek hotel woont. Ze heeft vrienden, een indrukwekkend aantal Instagramvolgers en een jaloersmakende agenda… maar ook drie gestolen creditcards, het gevoel dat ze achtervolgd wordt en een aantal dreigende privéberichten in haar Instagram-inbox. Haar web van leugens wordt steeds verstikkender, maar ze kan nu niet meer terug, toch?

Lees een sneak preview van Bijna echt



Reacties op: Bijna echt van Lisa van Campenhout

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Lisa van Campenhout

Lisa van Campenhout

Lisa van Campenhout (Rotterdam, 1991) schrijft al sinds ze kan spellen. Ze stude...