Advertentie

Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

op 12 maart 2018 door

De eerste discussievraag is gesteld! Om de dag komt een nieuwe vraag. Zorg ervoor dat je aangehaakt bent in de discussie wanneer de vijfde vraag wordt geplaatst - op die manier kun je nog actief aan de discussie meedoen. 

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken, vind je hieronder een set leesclubvragen. We gaan de vragen een voor een samen bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft door de vragen onder dit bericht te stellen.

Let op: Wil je antwoorden op een van de vragen, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder de vraag, zodat alle reacties op dezelfde vraag bij elkaar blijven. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je iets kwijt wilt dat niet te maken heeft met een van de vragen.

LEESCLUBVRAGEN

Let op: De leesclubcoördinator kan afwijken van deze set vragen

1. In dit boek komen veel elementen terug uit Afrikaanse culturen. Waren alle begrippen en namen goed te begrijpen (na een tijdje)? Vind je al deze termen een meerwaarde hebben voor het verhaal of juist niet? Zijn er elementen hierbij die je aanspraken/op een andere manier opvielen?

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Volgende stap:

Schrijf je recensie van minimaal 150 woorden op de boekpagina van het leesclubboek en plaats een quote uit je recensie plus je sterrenwaardering in Eindoordeel.Reacties op: Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken