Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bluf

Welkom bij de leesclub rond Bluf, de nieuwe thriller van Guy Prieels (Uitgeverij Houtekiet).

Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl.

De deelnemers zijn bekend en de boeken gaan op pad. Plaats een voorstelberichtje in het Leesclubcafé en leer elkaar kennen terwijl je op het boek wacht. Met eigen exemplaar meedoen mag altijd. Veel plezier!

Het heeft even geduurd: maar iedereen heeft inmiddels zijn boek binnen. Ik wil op 5 juni de eerste vraag gaan posten. Om de paar dagen post ik een vraag, Let op dat ik afwijk van de standaard vragen. Een vraag kan soms wel eens bestaan uit meedere subvragen. De vragen die ik stel verdeel ik in twee groepen: eerst gaan we aan het werk over de literaire kwaliteiten van het boek en pas daarna gaan we het hebben over de waargebeurde elementen in het boek. Dus a.u.b. daar niet eerder over beginnen. Guy Prieels doet natuurlijk mee in de leesclub en je zult merken dat we langzaam maar zeker ook wat geheimen die achter het boek schuil gaan zullen ontrafelen. Het wordt dus een ontdekkingstocht.
Op 30 juni wil ik de leesclub afronden. Daarna volgt het eindverslag.

Veel plezier bij deze leesclub.

Uitgelichte berichten

Leesclubcafé [geen spoilers]

12 april 2018 244 reacties

Stel een vraag aan Guy Prieels

12 april 2018 25 reacties

Schrijf je recensie

12 april 2018 12 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

Bluf

Bluf

21


Coordinator

Jan Stoel

222 volgers
705 boeken
7 favoriet

 

Meer informatie

Gesponsorde boeken