Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 10 - Van alles wat

op 18 januari 2023 door

Van alles wat

Vandaag komen we toe aan de laatste vraag van deze leesclub en we kijken of er nog losse eindjes zijn. Zijn er aspecten van het boek die nog een raadsel zijn voor jou? Wat zou je de andere lezers nog willen vragen? En wat heeft de leesclub jou opgeleverd?

Vraag 10

vraag 10a.

Ben je anders gaan kijken naar dit boek door deze leesclub? Wat heeft het jou opgeleverd?

vraag 10b.

Wat heb jij geleerd door dit boek en door deze leesclub?

vraag 10c.

Welke vraag heb jij nog over het verhaal of over de stijl of over de auteur? Is er iets niet aan de orde gekomen volgens jou?

vraag 10d.

Bedenk een vraag, iets waarop jij het antwoord wel weet, over dit boek aan andere deelnemers. Bijvoorbeeld een vraag die jij als leesclubcoordinator zou willen stellen. Of iets over een detail dat jou opviel waarvan je je afvraagt of een ander dat ook is opgevallen. Kijk ook bij andere deelnemers om hun vragen, in een reactie op hen, te beantwoorden.

 
*Denk aan de recensie, als je die nog niet geschreven hebt. Plaats die uiterlijk op 22 januari en vergeet niet een quote uit je recensie en jouw sterrenwaardering te plaatsen op de recensiepagina.*Reacties op: Vraag 10 - Van alles wat

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jan Brokken

Jan Brokken

Jan Brokken (1949) studeerde journalistiek in Utrecht en politieke wetensch...