Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De kluizenaar van Jørn Lier Horst

op 03 mei 2018 door

De kluizenaar is het negende boek rond inspecteur William Wisting. Alle boeken zijn los van elkaar te lezen. Je hoeft dus niet bekend te zijn met eerdere boeken van deze auteur om deel te kunnen nemen aan deze leesclub.

De kluizenaar

De dood is zeer dichtbij William Wistings privéleven gekomen. Drie huizen naast het zijne wordt het lichaam aangetroffen van een man die voor zijn tv zit. Hij blijkt daar al vier maanden zo te zitten. De politie treft geen sporen van geweld aan, maar Viggo Hansens dood is toch zeer verontrustend, omdat kennelijk niemand hem al die maanden gemist heeft.

Een journalist kan de zaak niet loslaten - Line, William Wistings dochter. Zij besluit te onderzoeken wat het levensverhaal is van de kluizenaar Hansen. Dan wordt er in het bos opnieuw een lichaam gevonden. Ook deze man lijkt er al een hele tijd gelegen te hebben. Een opmerkelijke vondst op zijn lichaam vormt het startpunt van een van de grootste klopjachten in de Noorse politiegeschiedenis.

Lees hier een Sneak Preview

Jørn Lier Horst is politieman in Larvik, Noorwegen. Door zijn schrijftalent en zijn ervaring op de straat vormen zijn boeken een zeldzame combinatie van fictie en werkelijkheid. De werkplek van inspectuer Wisting, zijn hoofdpersonage, is dan ook maar een paar deuren verwijderd van Horst's eigen bureau.Reacties op: De kluizenaar van Jørn Lier Horst

Meer informatie

Gerelateerd