Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De kracht van velen van Mirjam Hildebrand (Voorlopers #2)

op 17 mei 2018 door

Vorig jaar schreef auteur Mirjam Hildebrand met Voorlopers voor het eerst voor de jeugd van twaalf jaar en ouder. Het leverde haar meteen een nominatie voor de Jonge Jury Debuutprijs. Vlak voor de bekendmaking van de winnaar ligt het vervolg al in de boekwinkels. Op Hebban kun je vast een fragment lezen uit De kracht van velen én inschrijven voor de Hebban Leesclub met dit boek.

De kracht van velen is het spannende vervolg op Voorlopers, door Hebban bekroond tot het beste Nederlandse YA-boek van 2017! Het is voor de leesclub wel aan te raden eerst boek 1 nog even snel te lezen of al gelezen te hebben.

Om het nieuwe schooljaar op Precursor te starten, moet Emma deelnemen aan de Cirkelceremonie. Die verloopt echter anders dan verwacht. Drie bewoners vallen bewusteloos neer en als ze weer bijkomen zijn ze hun Voorlopers-vaardigheden kwijt. Waar worden de verschijnselen – die zich razendsnel onder de bewoners verspreiden – door veroorzaakt? Emma kan met haar Signum mensen helpen en de ziekte terugdringen, maar dit vraagt veel van haar krachten. De jongeren moeten een manier vinden om de Voorlopers te laten voortbestaan en dat leidt tot verdeeldheid. Ondertussen neemt het aantal slachtoffers alleen maar toe. En dan wordt ook Emma’s vader getroffen…Reacties op: De kracht van velen van Mirjam Hildebrand (Voorlopers #2)

Meer informatie

Gerelateerd