Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boek ontvangen?

op 01 juni 2016 door

De inschrijving voor de Buzz-Leesclub met De meisjes van Emma Cline is afgelopen, de 50 deelnemers hebben een mail ontvangen en kunnen nu de epub downloaden. Wil je meedoen met een eigen exemplaar? Dat kan altijd. Iedereen is welkom!

Mede namens Lebowski Publishers wensen we je heel veel plezier met het boek en deze leesclub. En dan nu op naar het Leesclubcafé!

Dit zijn de leesclubvoorwaarden.

Hype of niet?

De deelnemers van deze leesclub spelen een sleutelrol in het bepalen of debuutroman De meisjes een opgeklopte hype of een onvervalste must-read is. Je vier #hebbanbuzz-momenten zijn daarom erg belangrijk! Zo laten we de wereld zien wat de Hebban Leesclub vindt.

In een gecombineerde Buzz-Leesclub doe je zowel mee aan de leesclub als aan de buzz. Dat klinkt ingewikkelder dan het is. Je doet in feite gewoon de leesclub zoals hieronder omschreven en roept ook nog eens op vier momenten iets over het boek op social media. Een handig lijstje om bij te houden volgt hieronder.

Onder actieve deelname verstaan we dat:
- je je voorstelt in het leesclubcafé
- je de ontvangst van het boek meldt op social media met de hashtag #hebbanbuzz. Veel lezers doen dat met een foto, niet verplicht, wel heel erg leuk. De leukste berichten delen wij graag (#hebbanbuzz nummer 1)
- je actief bent in het leesclubcafé tijdens het lezen (#hebbanbuzz nummer 2)
- je actief bent in de leesclubdiscussie na het lezen (#hebbanbuzz nummer 3)
- je een recensie schrijft op Hebban
- je een quote uit je eigen recensie en het aantal sterren vermeld in het onderdeel Eindoordeel en je recensie deelt op social media met de hashtag #hebbanbuzz (#hebbanbuzz nummer 4)

LEES OOK:

De meisjes: opgeklopte hype of onvervalste must-read?

Hoe schrijf je een goede recensie?

Wat is dat precies, dat buzzen?Reacties op: Boek ontvangen?

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken