Stel een vraag aan Chantal van Mierlo

op 08 februari 2022 door

Chantal van Mierlo (1979) is geboren en opgegroeid in Boxtel. In 2016 verscheen haar debuutthriller De nummers bij Ambo Anthos, die werd genomineerd voor de Hebban Thriller Debuutprijs. In 2017 verscheen het eerste seizoen van de Storytel Original Julia Menken, een van de best beluisterde Storytel Originals, die werd vertaald in het Engels, Spaans en Arabisch. Het derde seizoen van Julia Menken, verschenen in 2020, werd bekroond met de Award voor de beste Storytel Original. Het eerste deel van de driedelige serie van Julia Menken zal in het najaar van 2021 in boekvorm bij De Crime Compagnie uitkomen.

In januari verscheen in het kader van een internationaal project van haar hand de Storytel Original Virus: Amsterdam. Daarnaast verschijnt haar nieuwste thriller De jongen in het donker in 2021 bij The House of Books. Chantal woont met haar man en drie kinderen in een klein dorp in het zuiden van Duitsland.

Stel je vraag

Hieronder kun je al je vragen aan de auteur kwijt. Pas in je vraagstelling nog wel een beetje op met spoilers.Reacties op: Stel een vraag aan Chantal van Mierlo

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Chantal van Mierlo

Chantal van Mierlo

Chantal van Mierlo (1979) is geboren en opgegroeid in Boxtel. In 2016 verscheen ...

Gesponsorde boeken