Vraag 4: Personages

op 04 maart 2022 door

We zijn al bij vraag 4 aanbeland. Iedereen is een beetje gewend en het beantwoorden van de vragen loopt goed. Wat we nog enigszins missen, is lekker op elkaar reageren en/of met elkaar in discussie gaan. Gebruik die grijze reageerbutton, daar is ie voor en wij vinden dat erg leuk!

Personages

Bij vraag 3 kwam hoofdpersonage Julia al even ter sprake. Door het gebruikte vertelperspectief leren we haar al behoorlijk goed kennen. In deze vraag gaan we dieper in op Julia en de andere personages.

4a) Hoe zou je Julia's karakter omschrijven?

4b) Hoe vind je dat het personage Julia zich ontwikkelt gedurende het verhaal? Noem een voorbeeld waarin dit (positief of negatief) duidelijk naar voren komt.

4c) Welk van de andere personages spreekt je het meest aan, en welke het minst? En waarom?

4d) Je zit opgesloten in de lift met één van de personages uit het boek. In afwachting van de hulp die onderweg is, raken jullie in gesprek. Met wie zit je in de lift en welke vraag zou jij hem of haar stellen? LET OP: je mag WEL hetzelfde personage kiezen als één van de andere deelnemers, maar je mag NIET dezelfde vraag stellen. Reacties op: Vraag 4: Personages

Meer informatie

Gesponsorde boeken