Vraag 6: Titel en cast

op 08 maart 2022 door

Vandaag houden we het luchtiger met de vragen. De onderwerpen zijn al eens geopperd her en der in de leesclub, dus onze verwachtingen van jullie antwoorden zijn hooggespannen.

Titel

6a. Stel je moet iemand de titel De verloren jongen uitleggen. Hoe zou je dat doen, en naar welke personage(s) kan de jongen verwijzen?

6b. Als je zelf een titel zou mogen verzinnen, welke titel zou dit dan zijn? (Het mag natuurlijk niet de huidige titel zijn.)

Cast

6c. Het zal niemand verwonderen dat dit boek verfilmd wordt. Daarom lijkt het ons leuk als jullie in de huid van een castingdirector kruipen en een aantal filmrollen voor het boek invullen. Je mag daarbij putten uit zowel nationale als internationale acteurs en actrices. De meeste rollen zijn inmiddels al vergeven, maar bij de volgende personages twijfelen we nog:
1)    Julia
2)    Maarten
3)    Damian
4)    Daniël
5)    Justus

6d. Wat vind je van de cast die de deelnemer boven en onder je heeft gekozen? Zet je antwoord als reactie bij de betreffende deelnemer. (Voor de eerste die antwoord: reageer op de twee deelnemers onder je; voor de laatste: reageer op de twee deelnemers boven je.)Reacties op: Vraag 6: Titel en cast

Meer informatie