Leesclub

De verlossing

De verlossing

'De verlossing' is er gekomen! Nu weten jullie wie er is ingeloot in de laatste Hebban Leesclub met de drie Elsschot-heruitgaven. Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: leesclub@hebban.nl

Welkom!
Leer elkaar kennen in het Leesclub-Quinten-Matsijscafé, één van de 'herbergen' waar je Elsschot in zijn tijd veel kon vinden. Vertel er even kort iets over jezelf, ook als je al vroeger aanschoof bij één van de Elsschot-leesclubs want er zijn ook enkele nieuwe gezichten bij!

Wil je aanschuiven met een oud of nieuw exemplaar van De verlossing, of lees je mee uit zijn Verzameld werk, dan mag dat uiteraard.Een speciale warme uitnodiging hiervoor zeker aan diegenen die al eerder aan een Elsschot-leesclub konden meedoen, maar nu plaats moesten maken voor enkele nieuwe gezichten. Ook dan is het beste startpunt het café.

Pensioen was al ietsje dikker dan Het tankschip. De verlossing gaat jullie nog net wat meer leesplezier gunnen.
De boeken gaan dus op 25 juli op de post, en in de week van 15 augustus krijgen jullie waarschijnlijk dan mijn eerste vragen voorgeschoteld. Om de uiteindelijke Verlossing en absolutie van al dat lees- en leesdiscussiewerk te kunnen ontvangen rond 10 september.

Mijn vragen gaan deels gebaseerd zijn op de gewone leesclubvragen en deels niet. Zit jij zelf met vragen? Hou ze dan even bij voor het geschikte moment want jouw vragen kunnen zeker ook nog aan bod komen.

Nog een extraatje voor deelnemers aan (één van) de drie Elsschot-leesclubs. Op 16 september wordt er een Elsschotwandeling georganiseerd in Antwerpen speciaal voor jullie! Het programma is voorlopig en wordt zeker nog aangepast, maar de datum blijft evenals dat het zeker in de namiddag zal zijn. En het wordt niet alleen goed, maar gewoon mega-goed! Hier kunnen jullie terecht voor meer info en een inschrijvingsformulier: https://www.hebban.nl/spot/leesclub-pensioen/nieuws/elsschot-wandeling-op-16-september-2017 . Schrijf liefst zo snel mogelijk in en zeker ten laatste vóór 26 augustus. (max 20 plaatsen, first come first serve-principe)

Veel lees-en discussieplezier!

Jullie derde leesclubcoördinator NatHalie

Uitgelichte berichten

Vraag 1. De cover

26 juli 2017 24 reacties

Boek ontvangen en dan?

05 juli 2017 12 reacties

Leesclubcafé - geen spoilers

05 juli 2017 171 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

9789463102193_OHV

De verlossing

8

Coordinator

Nathalie B

223 volgers
1480 boeken
35 favoriet

 

Meer informatie