De waarheid van Melanie Raabe

op 24 januari 2018 door

De Duitse journaliste, actrice en schrijfster Melanie Raabe komt na haar succesvolle debuut De Val, waarvan de filmrechten al zijn verkocht, met een nieuwe thriller, De waarheid. We zoeken 15 gemotiveerde lezers voor dit huiveringwekkende boek. Durf jij?

De waarheid

Zeven jaar geleden is de rijke zakenman Philipp Petersen tijdens een reis naar Zuid-Amerika spoorloos verdwenen. Sindsdien leeft zijn vrouw Sarah alleen met hun zoontje, en heeft ze langzaam haar leven weer opgepakt. Maar dan ontvangt ze een schokkend bericht: Philipp leeft nog en was het slachtoffer van een ontvoering. De media duiken op de zaak, en in alle drukte en chaos probeert Sarah grip te krijgen op deze nieuwe realiteit. Wat zal er gebeuren? Hebben Philipp en zij nog een toekomst samen?

Sarah is op alles voorbereid, maar de man die tijdens het mediacircus uit het vliegtuig stapt ziet er misschien uit als haar man, maar is het niet. In shock verwelkomt ze de vreemdeling, maar snel daarna uit hij zijn eerste dreigement: als Sarah zijn dubbelrol onthult zal ze alles kwijtraken – haar fijne leven, haar zoon, haar man…

Lees een fragmentReacties op: De waarheid van Melanie Raabe

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken