Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 4 : Schrijfstijl

op 06 mei 2020 door

Let op: Wil je antwoorden op iemand, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder die opmerking. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je een losse opmerking wilt plaatsen.

Vraag 4: We gaan het samen hebben over de schrijfstijl.

a. Deepa Anappara is journaliste. Ik heb daar al deelnemers iets over horen zeggen, maar nu kunnen we het er samen over hebben. Vind je dat je dat terugziet in haar schrijfstijl? Aan wat wel/niet? Vind je dat dan een voordeel of een nadeel?

b. De negenjarige Jai is het hoofdpersonage en je ervaart het verhaal ook door zijn ogen. Kon je je goed inleven in zijn personage door de gebruikte stijl? Vond je de stijl passend bij de leeftijd van het hoofdpersonage? 

c. Als Anappara voort blijft gaan op dit niveau. Haar schrijfstijl ontwikkelt zich niet een andere kant op. Zou je dan meer boeken van haar willen lezen?Reacties op: Vraag 4 : Schrijfstijl

Meer informatie

Gerelateerd