Advertentie

Door jouw ogen van Hans Fiers

op 14 maart 2019 door

Driek brengt het grootste deel van zijn jeugd moederloos door op de Limburgse fruitboerderij van zijn hardvochtige vader. Over de dood van zijn moeder wordt niet gepraat. Driek weet maar één ding: ze stierf door toedoen van een Duitse seizoenarbeider. Wanneer ook de verdwijning van zijn oudere zus in dezelfde richting wijst en in augustus 1914 het nieuws van de Duitse inval zich bewaarheidt, ziet hij een uitgelezen kans. Eindelijk vergelding voor het verdriet waarmee hij is opgegroeid.

In dit boek gaat Hans Fiers samen met het hoofdpersonage op zoek naar de zin van wraak en de impact van opgedrongen ‘waarheden’.

Lees hier een voorpublicatie

Hans Fiers (1965) studeerde toegepaste taalkunde aan de voormalige Provinciale Hogeschool voor vertalers en tolken. In 2007 kreeg de schrijfkoorts hem te pakken bij het zien van een aangrijpende foto uit de Grote Oorlog: drie Duitse soldaten bevrijdden een Belgische soldaat uit een bomkrater. In 2019 verschijnt zijn debuutroman Door jouw ogen.Reacties op: Door jouw ogen van Hans Fiers

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Hans Fiers

Hans Fiers

Ik werd in 1965 geboren en studeerde toegepaste taalkunde aan de voormalige Prov...

Gesponsorde boeken