Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Inschrijving/Deelnemers

op 16 februari 2016 door

Het heeft even geduurd voordat Astrid Harrewijn met een nieuwe roman ten tonele verscheen, maar nu is het eindelijk zover! Drie vrienden delen lief, leed en een voordeur met elkaar; dat belooft een heerlijke feelgood! Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) wordt besproken door de Hebban Leesclub en dit zijn de gelukkige deelnemers:

DEELNEMERS
Uit alle aanmeldingen voor Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) zijn de volgende deelnemers geselecteerd:
- Alex Dekker
- Dagmar Boer
- Marion Licht
- Monique Alys
- Kristie Raaijmakers
- Cindy Knoop
- Desiree Domeyer
- Monique Claeys
- Cecilia Stok-Korver
- Inge Hogevonder
- Judith Regeling
- Patricia Blauw
- Willeke van Dolderen
- Jolanda Groothuismink

Mede namens uitgeverij Boekerij wensen we jullie veel leesplezier met het boek en de discussie. Jullie coördinator voor deze leesclub is Marloes Otten.

Laat hieronder in een reactie weten wanneer jij het boek hebt ontvangen. Stel jezelf ook kort en bondig voor, zodat we van elkaar weten wie we zijn. Lees ook vast de leesclubvragen, want het beantwoorden daarvan kan al vroeg in het boek beginnen. 

P.S.: Heb je geen exemplaar gewonnen, dan mag je natuurlijk altijd meedoen met jouw eigen exemplaar. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!


Reacties op: Inschrijving/Deelnemers

Gerelateerd

Over

Astrid Harrewijn

Astrid Harrewijn

De Nederlandse schrijfster Astrid Harrewijn (1963) heeft rechten gestudeerd en h...