Advertentie

Een warm nest van Mathilde Hoekstra

op 16 juli 2020 door

Mathilde Hoekstra schrijft grappig en met zelfspot over het leven van een gescheiden veertiger. Haar nieuwe boek, Een warm nest, is het tweede deel over hoofdpersonage Evelien. Hebban organiseert een leesclub en deelt 15 exemplaren uit aan deelnemers!

Een warm nest is de opvolger van De ideale man. Het eerste deel werd door Libelle omschreven als: ‘Dit is hét boek voor iedereen die ook wel eens denkt “is dit nou alles?”’ Dat is dan ook de vraag die Evelien zich stelt in het eerste boek. In dit vervolg is ze gescheiden en probeert ze haar nieuwe leven leuk te houden voor zichzelf én haar kinderen. Maar dat is moeilijker dan ze denkt.

Over het boek

Evelien is net gescheiden en begint aan een nieuw leven. Maar ze heeft het er moeilijker mee dan ze dacht. Ze moet ineens verhuizen, voelt zich schuldig tegenover haar kinderen en worstelt met een ouderschapsplan. Maar wie a zegt, moet ook b zeggen en Evelien bikkelt verder, met behulp van haar vriendinnen en nota bene haar ex, die zich ineens ontpopt tot zorgzame vader voor de kinderen en luisterend oor voor Evelien. Wat moet ze daar nou weer mee?

En dan staat Kees ineens voor de deur en loopt alles anders dan verwacht.

Leesfragment

Ben je benieuwd hoe het Evelien vergaat in dit boek? Lees hier alvast de eerste vier hoofdstukken van Een warm nest.

Lees hier een fragment

'Hoekstra’s schrijfstijl is prettig. Talig als ze is, met haar studies Nederlandse Letterkunde en Italiaans, is dat niet verwonderlijk. Haar zinnen kloppen, dialogen zijn treffend en het geheel wordt met enige humor gebracht.' - Recensent Sanne in de Hebbanrecensie over De ideale manReacties op: Een warm nest van Mathilde Hoekstra

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Mathilde Hoekstra

Mathilde Hoekstra

Mathilde Hoekstra studeerde Nederlandse en Italiaanse literatuur. Ze werkte als ...

Gesponsorde boeken