Leesclubcafé

op 26 juli 2016 door

Je hebt Eland van Lykele Muus (bijna) in je handen en staat te popelen om te beginnen met lezen. Stel jezelf even voor onder dit topic en sla het boek open! Staat het boek al op je 'Nu aan het lezen'-plank?


Al gelezen?

Heb jij Eland al (gelezen), dan kun je meedoen met de leesclub en hoef je je niet in te schrijven. Volg dan gewoon deze leesclubpage en stel jezelf hieronder alvast kort voor.


Wat gaan we de komende weken bespreken in het café?

Tijdens het lezen horen we graag van je: hoe vlot het met het boek, zie je een quote die je geweldig vindt en wilt onthouden, kom je opvallende dingen tegen? Maar ook mag je hier kwijt wat je normaal eigenlijk leest, welk boek je net uitlas of nog even snel moet uitlezen. Denk aan dit onderdeel als het leesclubcafé. Gezellig samen lezen. Probeer geen spoilers te plaatsen!

Veel plezier met deze leesclub!


Volgende stap:

Heb jij een leuke vraag voor de auteur, stel die dan hier.

Heb je het boek uit, dan kun je starten aan de Leesclubdiscussie, waar we aan de hand van leesclubvragen het boek zullen bespreken. Stap niet later dan 25 augustus de discussie in, om genoeg tijd te hebben het boek met je medelezers te bespreken.Reacties op: Leesclubcafé

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Lykele Muus

Lykele Muus

Schrijver, acteur, theatermaker. Debuutroman Eland verscheen in 2015 bij Nijgh e...