Advertentie

Leesclubcafé - geen spoilers

op 10 juli 2017 door

Update 3 augustus: De helft van jullie is sinds het voorstelrondje niet meer opgedoken in het leesclubcafé. Kom op, dat kan beter! Er zijn sinds 30 juli een aantal uitspraken gelanceerd waarop jullie kunnen reageren. En eigen input (hoever zit je, wat vind je er tot nog toe van, een leuk citaat,...) zijn zeer welkom. Ik zie jullie zo! 

Je hebt je leesclubboek (bijna) in je handen en staat te popelen om te beginnen met lezen. Stel jezelf even voor onder dit topic en sla het boek open! Staat het boek al op je 'Nu aan het lezen'-plank (via de boekpagina)?

Wat gaan we de komende weken bespreken in het café?

Tijdens het lezen horen we graag van je: hoe vlot het met het boek, zie je een quote die je geweldig vindt en wilt onthouden, kom je opvallende dingen tegen? Maar ook mag je hier kwijt wat je normaal eigenlijk leest, welk boek je net uitlas of nog even snel moet uitlezen. Denk aan dit onderdeel als het leesclubcafé. Gezellig samen lezen. Probeer geen spoilers te plaatsen!

Veel plezier met deze leesclub!

Volgende stap:

Heb je het boek uit, dan kun je starten aan de Leesclubdiscussie, waar we aan de hand van leesclubvragen het boek zullen bespreken. Stap op tijd de discussie in, om genoeg tijd te hebben het boek met je medelezers te bespreken!Reacties op: Leesclubcafé - geen spoilers

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken