Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubcafé [geen spoilers]

op 02 augustus 2019 door

Je hebt je leesclubboek (bijna) in je handen en staat te popelen om te beginnen met lezen. Stel jezelf even voor onder dit topic en sla het boek open! Staat het boek al op je 'Nu aan het lezen'-plank (via de boekpagina)?

Wat gaan we de komende weken bespreken in het café?

Tijdens het lezen horen we graag van je: hoe vlot het met het boek, zie je een quote die je geweldig vindt en wilt onthouden, kom je opvallende dingen tegen? Maar ook mag je hier kwijt wat je normaal eigenlijk leest, welk boek je net uitlas of nog even snel moet uitlezen. Denk aan dit onderdeel als het leesclubcafé. Gezellig samen lezen. Probeer geen spoilers te plaatsen!

Laat in ieder geval regelmatig weten:

  • waar je zo ongeveer bent met lezen
  • wat je eerste indruk is (spoilervrij)

Veel plezier met deze leesclub!

Volgende stap:

Heb je het boek uit, dan kun je starten aan de Leesclubdiscussie, waar we aan de hand van leesclubvragen het boek zullen bespreken. Stap op tijd de discussie in, om genoeg tijd te hebben het boek met je medelezers te bespreken!

Planning:

De leesclubdiscussie gaat van start op maandag 5 augustus.

Voor de eerste twee vragen is het niet nodig dat je het boek al uit hebt. Om de andere dag komt er een nieuwe vraag. Streef er dus naar om uiterlijk 9 augustus het boek helemaal uit te hebben om voluit te kunnen meedoen aan de discussie.

Om de vaart er een beetje in te houden, ga ik proberen drie a vier nieuwe vragen per week te plaatsen, op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Zo is er genoeg gelegenheid om op elkaar te reageren, en kunnen we in 2 1/2 week de discussie afronden.

De deadline voor het plaatsen van je recensie is vrijdag 23 augustus, en dan kan ik in het weekend erna aan de gang met het eindverslag van deze leesclub.Reacties op: Leesclubcafé [geen spoilers]

Meer informatie

Gerelateerd