Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

vraag 7, schrijfstijl

op 15 juli 2020 door

Elke auteur heeft zijn eigen schrijfstijl, aan dit boek heeft Xander Jongejan vijf jaar gewerkt, geschreven en herschreven. Xander Jongejan zijn romandebuut “de tafel van Tarzan” werd in de vorige leesclub vooral beschreven als een schrijfstijl die vlot leest en het gebruik van poëtische zinnen en woordspellingen vielen toen vooral op. 

Reageren op de bijdragen van anderen doe je via de grijze Reageer-knop. Laat jullie volledig gaan, het is altijd boeiend om wat interactie te krijgen in een leesclub.

  1. Wat vind je van de schrijfstijl?
  2. Welk fragment heeft je echt geraakt?(mag ook een citaat zijn)
  3. Zoals zijn vorige boek bracht Xander Jongejan ook dit boek in eigen beheer uit (de auteur moet zelf moeite doen om het boek onder de aandacht te brengen), merken jullie een kwaliteitsverschil tussen een boek van een uitgeverij of een selfpub?

 

Hieronder mag je je antwoorden neerschrijven, wil iedereen voor zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 1 en 2 en 3 vermelden?

 Reacties op: vraag 7, schrijfstijl

Meer informatie