Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Leesclub

Het Pauluslabyrint

Het Pauluslabyrint

Welkom bij de leesclub rond Het Pauluslabyrint, een thriller van Jeroen Windmeijer (Uitgeverij HarperCollins Holland). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: leesclub@hebban.nl

5 april : De deelnemers zijn bekend en de boeken worden geleverd! Heb jij Het Pauluslabyrint (gelezen) en wil je meepraten in de leesclub, dan ben je van harte welkom in het Leesclubcafé, waar we beginnen met een voorstelrondje. Veel plezier!

7 april : Er worden op de discussiepagina twee vragen gesteld die je beantwoordt vooraleer je het boek leest.

17 april : We gaan van start met de echte discussie. Voor elke vraag nemen we twee dagen de tijd, probeer dus een paar keer per week langs te komen, zodat we veel interactie en een toffe leesclub krijgen. De discussie loopt in principe tot begin mei.

10 mei : De leesclub wordt afgesloten. Ten laatste vandaag staan je recensie en eindoordeel (met quote uit je recensie en aantal sterren) online.

15 mei : De leesclub is afgesloten met een gemiddelde eindscore van 3,8 sterren. Het eindverslag staat online. Bedankt iedereen voor deze geweldige leesclub!

Uitgelichte berichten

Boek ontvangen?

22 maart 2017 26 reacties

Leesclubcafé - geen spoilers

22 maart 2017 122 reacties

Leesclubdiscussie - spoilers toegestaan

22 maart 2017 305 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

Het Pauluslabyrint

Het Pauluslabyrint

541


Serie: Peter de Haan (2)

Coordinator

Greet Braem

690 volgers
1728 boeken
20 favoriet
Hebban Recensent

 

Meer informatie

Gesponsorde boeken