Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

op 13 april 2019 door

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken, vind je hieronder een set leesclubvragen. We gaan de vragen een voor een samen bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft door de vragen onder dit bericht te stellen.

Let op: Wil je antwoorden op een van de vragen, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder de vraag, zodat alle reacties op dezelfde vraag bij elkaar blijven. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je iets kwijt wilt dat niet te maken heeft met een van de vragen.

LEESCLUBVRAGEN

Let op: De leesclubcoördinator kan afwijken van deze set vragen.

Vraag 1. Wat zijn jullie verwachtingen?

Vraag 2. Een vraag over de cover, als je de Nederlandse cover vergelijkt met de Engelse cover, welke vinden jullie dan beter bij het verhaal passen en waarom?

Vraag 3. Welk aspect uit het boek of welke gebeurtenis maakte op jou de meeste indruk

Vraag 4. Vind je dat de schrijver de heftigheid van het verhaal goed heeft weten over te brengen?

Vraag 5. Hoe ontwikkelen de hoofdpersonages zich gedurende het verhaal? Welke van hen spreekt je het meeste aan en waarom?

Vraag 6. Kun je de titel van het boek verklaren? Dekt de titel de inhoud van het verhaal?

Vraag 7.Zou je hetzelfde hebben gedaan als je in de schoenen van Helene stond?

Vraag 8. Wat vind je van de opbouw van het boek?


Volgende stap:

Schrijf je recensie van minimaal 150 woorden op de boekpagina van het leesclubboek en plaats een quote uit je recensie plus je sterrenwaardering in 'Schrijf je recensie'.Reacties op: Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

Meer informatie

Gerelateerd