Advertentie

Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

op 04 oktober 2018 door

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken, vind je hieronder een set leesclubvragen. We gaan de vragen een voor een samen bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft door de vragen onder dit bericht te stellen.

Let op: Wil je antwoorden op een van de vragen, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder de vraag, zodat alle reacties op dezelfde vraag bij elkaar blijven. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je iets kwijt wilt dat niet te maken heeft met een van de vragen.

LEESCLUBVRAGEN

Deze leesclub zal door de 29 korte verhalen een iets ander karakter hebben dan andere leesclubs. Over de exacte invulling worden jullie nog geïnformeerd.

Voor de inhoudelijke vragen worden gesteld alvast een opwarmvraag. Hiervoor hoeft het boek nog niet opengeslagen te zijn. 

Vraag 1: Wat komt er bij je in gedachten als je aan de Middeleeuwen denkt? 


Volgende stap:

Schrijf je recensie van minimaal 150 woorden op de boekpagina van het leesclubboek en plaats een quote uit je recensie plus je sterrenwaardering in 'Schrijf je recensie'. Reacties op: Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken