Advertentie

Ik mis je van Gillian King

op 16 juni 2019 door

Vier jaar na de verschijning van haar laatste boek, is schrijfster Gillian King terug met een nieuwe feelgoodroman. 'Ik mis je' gaat over Charlie, die na een auto-ongeluk waarbij haar beste vriendin omkomt, alle schepen achter zich verbrandt. De vraag is alleen of ze daar goed aan doet. Een feelgoodverhaal over het missen van je beste vriendin, het missen van de liefde en het missen van jezelf.

'Ik zeg het al een tijdje en inmiddels gelooft niemand me meer, maar nu is het echt echt echt bijna zover: mijn nieuwe roman komt eraan,' schreef Gillian King in november vorig jaar op haar website. De populaire feelgoodschrijfster had het de laatste jaren enorm druk met haar praktijk voor kinderen met leerproblemen, maar hield zich aan haar woord, zocht haar favoriete schrijfplek bij Paagman in Den Haag weer op en schreef een nieuw boek dat op 25 juni verschijnt. 

In
 Ik mis je volgen we Charlotte, ook wel Charlie genoemd. Als ze na het uitgaan een auto-ongeluk krijgt met haar beste vriendin Bo, en Bo het ongeluk niet overleeft, wordt Charlie gek door schuldgevoel. Ze pakt haar biezen en vertrekt uit Wassenaar om haar leven opnieuw op te bouwen. Ze wil loskomen van Bo en van Bo's broer Carsten, op wie ze sinds de middelbare school in stilte verliefd is. Maar dan komt James op haar pad, een jongen van wie iedereen kan zien dat hij slecht nieuws is. Charlie valt voor zijn mooie praatjes en raakt steeds meer in de greep van hem, en verder verwijderd van Carsten. Het lukt haar niet om dit te doorbreken, ook al weet ze waar en bij wie ze eigenlijk thuishoort. Tot ze tien jaar later naar Wassenaar terugkeert. 

'Met veel emotie en ook humor neemt Gillian King ons in dit feelgoodverhaal mee op haar zoektocht. De terugreis van Charlottes leven, én de terugkeer van Gillian King als schrijfster. Ik mis je is een roman die je niet mag missen!', aldus Kings redacteur Petra Kruijt eerder op Hebban. 

Heb jij ook zo lang gewacht op de nieuwe Gillian King?

Lees hier de Sneak PreviewReacties op: Ik mis je van Gillian King

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken