Advertentie

Leesclubcafé [geen spoilers]

op 16 juni 2019 door

Hoi allemaal,

Mijn naam is Natasha. Ik ben een 26-jarige boekenliefhebber, met voorkeur voor YA. Sinds oktober 2018 ben ik dan ook lid van de YA Club van Hebban. Met veel plezier lees ik boeken en schrijf ik artikelen voor de site. Naast YA vind ik ook feelgood een erg fijn genre. De komende periode ga ik samen met jullie Ik mis je lezen. Ik heb er enorm veel zin!

De vragen die in de openingspost staan (bij de discussie) kun je vergeten. Ik ga zelf vragen bedenken voor jullie. Als je vragen hebt, of als er iets niet helemaal duidelijk is, trek dan gerust aan de bel! Als je het boek hebt ontvangen, wil je dat dan melden in het 'mail ontvangen en dan'- topic en niet hier? Dan blijft het iets overzichtelijker! Dat topic vind je hier

Naast lezen vind ik het leuk om te Netflixen, voetballen, shoppen (vooral boeken, haha). Ik werk als docent Nederlands op een middelbare school en ook dit doe ik met plezier.

Op dit moment ben ik bezig in Anne. Kroniek van een zoektocht, maar ik lees vaak meerdere boeken tegelijk. Ik ben benieuwd wie jullie allemaal zijn en ik wens jullie alvast veel lees(club)plezier!

Je hebt je leesclubboek (bijna) in je handen en staat te popelen om te beginnen met lezen. Stel jezelf even voor onder dit topic en sla het boek open! Staat het boek al op je 'Nu aan het lezen'-plank (via de boekpagina)?

Wat gaan we de komende weken bespreken in het café?

Tijdens het lezen horen we graag van je: hoe vlot het met het boek, zie je een quote die je geweldig vindt en wilt onthouden, kom je opvallende dingen tegen? Maar ook mag je hier kwijt wat je normaal eigenlijk leest, welk boek je net uitlas of nog even snel moet uitlezen. Denk aan dit onderdeel als het leesclubcafé. Gezellig samen lezen. Probeer geen spoilers te plaatsen!

Laat in ieder geval regelmatig weten:

  • waar je zo ongeveer bent met lezen
  • wat je eerste indruk is (spoilervrij)


En hou via het café ook in de gaten wanneer de discussie start.

Veel plezier met deze leesclub!

Volgende stap:

Heb je het boek uit, dan kun je starten aan de Leesclubdiscussie, waar we aan de hand van leesclubvragen het boek zullen bespreken. Stap op tijd de discussie in, om genoeg tijd te hebben het boek met je medelezers te bespreken!Reacties op: Leesclubcafé [geen spoilers]

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken