Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

In de schemer fluit de merel van Linda Olsson

op 07 oktober 2017 door

In de schemer fluit de merel is de ontroerende nieuwe roman over vriendschap en de liefde voor literatuur van de Zweedse bestsellerauteur Linda Olsson. Het is een melancholieke roman over drie mensen, verbonden door eenzaamheid en verlangen. We gaan een online leesclub met deze roman doen en we nodigen daarvoor 15 enthousiaste lezers uit. Schrijf in en wie weet ontvang jij van ons een gratis leesexemplaar. 

In de schemer fluit de merel

Drie eenzame mensen wonen in hetzelfde appartementengebouw in Stockholm: de depressieve Elisabeth, die zich voor alles en iedereen afsluit; Elias, een getalenteerd illustrator, die een groot geheim met zich meedraagt; en Otto, weduwnaar en voormalig eigenaar van een boekwinkel. Een verkeerd bezorgd pakketje vormt het begin van een voorzichtige vriendschap tussen deze gekwetste en eenzame mensen, waarin hun gedeelde liefde voor verhalen en literatuur hen ertoe brengt zich voor elkaar open te stellen.

Lees een fragment



Reacties op: In de schemer fluit de merel van Linda Olsson

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Linda Olsson

Linda Olsson

Linda Olsson (Stockholm, 1948) studeerde rechten, waarna ze als jurist in het ba...