Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Leesclub

In het museum

In het museum

Welkom bij de leesclub rond In het museum, de debuutroman van Joost van Driel (Uitgeverij Vrijdag). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: leesclub@hebban.nl

De deelnemers zijn bekend en de leesclub kan beginnen. Wie aan wil schuiven met een eigen exemplaar is van harte welkom!

De boeken zijn bij de meeste deelnemers aan de leesclub vandaag, 12 april 2017, op de deurmat gevallen. Met de Paasdagen in zicht is het heerlijk om met dit boek weg te dromen. De auteur, Joost van Driel, neemt actief deel aan deze leesclub en is bereid vragen te beantwoorden. Dat is een enorme meerwaarde voor deze leesclub. Maak daar dus gebruik van.

We beginnen met de leesclubvragen vanaf 30 april (tenzij ik merk dat iedereen het boek al uitgelezen heeft en staat te trappelen om aan de vragen te beginnen). Vanaf 30 april wordt met korte tussenpozen van een paar dagen steeds een nieuwe vraag gepost. Ik volg niet helemaal het vertrouwde schema van vragen dat je aantreft op de 'vragen'-pagina, maar probeer ook wat andere vragen te stellen.

De leesclub eindigt op 26 mei.

Veel leesgenot 'In het museum.'

Jan Stoel

Uitgelichte berichten

In het museum van Joost van Driel

20 maart 2017 1 reactie

Boek ontvangen?

20 maart 2017 51 reacties

Leesclubcafé - geen spoilers

20 maart 2017 120 reacties

Leesclubdiscussie - spoilers toegestaan

20 maart 2017 319 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

In het museum

In het museum

133


Coordinator

Jan Stoel

222 volgers
705 boeken
7 favoriet

 

Meer informatie

Gesponsorde boeken