Advertentie

Leesclubdiscussie - spoilers toegestaan

op 06 december 2017 door

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken, vind je hieronder een set leesclubvragen. We gaan de vragen een voor een samen bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft door de vragen onder dit bericht te stellen.

Let op: Wil je antwoorden op een van de vragen, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder de vraag, zodat alle reacties op dezelfde vraag bij elkaar blijven. Gebruik de roze 'Plaats reactie'-button helemaal onderaan alleen als je iets kwijt wilt dat niet te maken heeft met een van de vragen.

LEESCLUBVRAGEN

Als de eerste lezer klaar is met lezen, komen er om de 2 á 3 dagen een nieuwe vraag online onder in de reactie. Zo blijven de zowel snelle als slome lezers actief en kan er meer discussie ontstaan. Laat vooral weten als je het boek uit hebt dan zet ik (Tinke) een voor een de leesclubvragen online! Hopelijk vinden jullie dit systeem fijn! Even tussendoor het kan wel eens voorkomen dat het langer duurt, ik vergeet soms wel eens de vragen online te zetten :0.

Volgende stap:

Schrijf je recensie van minimaal 150 woorden op de boekpagina van het leesclubboek en plaats een quote uit je recensie plus je sterrenwaardering in Eindoordeel.Reacties op: Leesclubdiscussie - spoilers toegestaan

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken