Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mail ontvangen en dan?

op 06 januari 2019 door

De deelnemers

Zodra de inschrijving voor deze leesclub is afgelopen en de deelnemers bekend zijn, worden de boeken opgestuurd. De profielen van de deelnemende lezers worden dan onderin deze Spot toegevoegd. Jullie coördinator is te vinden aan de zijkant van deze Spot.

Het Leesclubcafé

We stappen meteen het Leesclubcafé binnen om elkaar te leren kennen! Geef je even een seintje in dit topic, zodra je je boek hebt ontvangen?

Heb jij het boek ontvangen?

Meld hier de ontvangst van het boek en zet het meteen even op je 'Nu aan het lezen'-plank (klik op de boekcover bij dit artikel, op de boekpagina kun je het op de juiste plank zetten).

Snelle en langzame lezers

In een groep van 15 lezers heb je altijd snelle en langzamere lezers. Weet jij van jezelf dat je je tijd neemt voor een boek, zorg dan dat je direct na ontvangst begint en tijd inruimt voor je boek. Of ben jij iemand die een boek altijd in twee dagen uit heeft, begin dan  eventueel wat later in het boek of hou rekening met een beetje wachttijd tussen het lezen en de discussie. De coördinator houdt in de gaten hoe iedereen vlot en zal daar de start van de discussie op aanpassen. Dus hou rekening met elkaar en bespreek eventueel in het leesclubcafé andere onderwerpen rond boeken, lezen et cetera.

Meedoen met een eigen exemplaar

Wil je meedoen met een eigen exemplaar? Dat kan altijd. Iedereen is welkom! Inschrijven is dan niet nodig. Meld je even in het Leesclubcafé met een klein voorstelberichtje.

Onder actieve deelname verstaan we dat:

- je je voorstelt in het leesclubcafé
- je de ontvangst van het boek meldt straks
- je actief bent in het leesclubcafé tijdens het lezen (geen spoilers)
- je actief bent in de leesclubdiscussie na het lezen (eenmalig leesclubvragen beantwoorden is geen actieve deelname)
- je een recensie van minimaal 150 woorden schrijft op Hebban
- je een quote uit je eigen recensie en het aantal sterren vermeld in het onderdeel Eindoordeel
- Bij (gedeeltelijke) inactiviteit word je uitgesloten van toekomstige deelname aan alle winacties

Dit zijn de leesclubvoorwaarden.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?Reacties op: Mail ontvangen en dan?

Meer informatie

Gerelateerd