Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Discussiepagina M. - Algemeen

op 18 juni 2020 door

Zoals afgesproken en aangekondigd in het café kan op deze pagina iedere leesclubdeelnemer, wanneer zhij maar wil, wat kwijt over M., zolang dat 'wat' maar iets is dat voor het hele boek geldt.

Vertelwijze bijvoorbeeld, of schrijfstijl, thema en dergelijke, en het kan natuurlijk ook informatie over de auteur zijn, of over de opmaak, de vertaling, de redactie, de kaft, de titel... wat je maar wilt. Zolang het maar niet specifiek voor een deel is, want daar komen aparte pagina's voor, om ervoor te zorgen dat het geheel een beetje overzichtelijk blijft en de pagina's door de hoeveelheid informatie (berichten) niet te traag worden bij het laden van de pagina.

Mijn (eerste) bijdrage aan deze pagina is (hier te beluisteren):0fba60bc4b3d6fa9bc5746cf2fd8933e.jpg

En nu jullie! Kom maar op met jullie aantekeningen, krabbels, hersenspinsels, vragen, uitroepen, quotes, tips, opmerkingen, kritiek (positief zowel als negatief), oproepen, foto's, linkjes en meer van dat soort bijdragen :)

LeestipsReacties op: Discussiepagina M. - Algemeen

Meer informatie

Gerelateerd