Vraag 4: Personages

op 16 januari 2022 door

Behalve Maria als hoofdpersoon spelen Hanna Owens, haar biologische vader Robbie en moeder Rebecca, John Hawthorne, Samual Diaz, Faith en Martha Chase een belangrijke rol in het leven van Maria. De rol van John Hawthorne in combinatie met de Salem processen komen in een volgende vraag nog uitgebreid aan bod.

4.a Alle personages hebben een rol gespeeld in Maria's leven waardoor ze zich ontwikkeld heeft tot de vrouw die ze uiteindelijk is geworden. Als je het personage moet uitlichten die het meeste invloed op haar leven heeft gehad, wie zou je dan kiezen en waarom?

4.b Maria is opgevoed door de liefdevolle Hanna in tegenstelling tot Faith die vijf jaar van haar leven aan Martha Chase was overgeleverd. Snap je waarom Faith zich aangetrokken voelt tot de slechte magie en ze het Maria toch kwalijk neemt dat ze haar aan Martha heeft gegeven? Licht je antwoord toe.

4.c Wie was behalve Maria je meest favoriete personage en aan wie kreeg je tijdens het lezen de meeste hekel? Licht je antwoord toe.Reacties op: Vraag 4: Personages

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Alice Hoffman

Alice Hoffman

Alice Hoffman is in 1952 in New York City geboren en groeide op in Long Island. ...