Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over deze leesclub

op 15 februari 2016 door

OVER MISSCHIEN OOIT
Misschien ooit van Colleen Hoover neemt je mee in de onwaarschijnlijke liefde tussen een dove singer-songwriter en het meisje dat hem uit zijn writer's block helpt. Een heerlijk boek voor iedereen die houdt van een Amerikaanse setting, knetterende vonken en een achtergrond van songteksten en muziek. Auteur Colleen Hoover bracht samen met Griffin Peterson een soundtrack uit met de nummers uit Misschien ooit. Dus kruip op de bank, druk op play, sla het boek open en beleef Misschien ooit.

Lees hier vast een voorproefje uit Misschien ooit 

OVER COLLEEN HOOVER

Colleen Hoover (1979) schreef haar eerste boek Slammed na het horen van een liedje op de radio. Ze had geen enkele bedoeling om haar boek te publiceren. Na een positieve recensie door een bekende Amerikaanse blogger, ging het snel met de carrière van Hoover en beklom haar eerste roman de New York Times-bestellerlijst.

In samenwerking met uitgeverij Zomer & Keuning zijn er vijftien exemplaren van Misschien ooit beschikbaar gesteld voor deze leesclub. Meedoen met een eigen exemplaar mag natuurlijk ook!


Reacties op: Over deze leesclub

Gerelateerd

Over

Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover (1979) is een wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie wie...