Advertentie

Moordenaarsstorm van Inge Ipenburg

op 08 april 2019 door

Schrijfster en actrice Inge Ipenburg is terug met een nieuw spannend boek! 'Moordenaarsstorm' is het eerste deel van de Sicliaanse Kronieken, met een omgeving die schrijfster zelf goed kent. Op Hebban lees je een Sneak Preview.

Na een juryvoorzitterschap bij de Gouden Strop, de prijs voor de beste Nederlandstalige thriller, raakte Inge Ipenburg geïnspireerd om zelf de pen op te pakken. In 2014 verscheen haar eerste boek Het gerecht, een jaar later gevolgd door Een schitterend ongeluk. Naast haar boeken is Ipenburg ook een veelgevraagd voorlezer voor een grote hoeveelheid luisterboeken.

Het idee voor Moordenaarsstorm is ontstaan in het kleine Siciliaanse dorp waar Ipenburg zich regelmatig terugtrekt om te schrijven.

Maxine Steenstra woont al een aantal jaren op Sicilië wanneer ze tijdens haar ochtend-workout op het strand een dood meisje vindt. Is dit meisje gevallen? Is ze vermoord? En waarom ligt ze precies hier, op deze voor Max zo vertrouwde plek?

Wil Heerema is een rechercheur die zijn vakantie doorbrengt in een Siciliaans dorp. Hij heeft in een opwelling geboekt, omdat deze plek door de steile straatjes met honderden trappen, de verraderlijke stroming in zee en het feit dat er niets anders te beleven valt dan wijn drinken op een terras de absolute vakantiehel is voor kinderen, bejaarden en feestende idioten. Wat hem betreft de hemel op aarde. Maar Wil heeft weinig talent voor vakantie vieren. Dat komt goed uit, wanneer een dood meisje op het strand wordt gevonden.

Samen ontdekken ze dat de dood van het meisje meer met het verleden van Max te maken heeft dan ze aanvankelijk dachten.

Benieuwd geworden naar deze spannende thriller? Lees een fragment via onderstaande roze knop!

Lees hier de Sneak Preview

Het tweede deel, De mannen vallen, verschijnt in juni bij uitgeverij Pepper Books.Reacties op: Moordenaarsstorm van Inge Ipenburg

Meer informatie

Gerelateerd