Niks

Welkom bij de leesclub rond Niks, het debuut van Koen Gubbels (Uitgeverij Ambo | Anthos). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: leesclub@hebban.nl

De deelnemers zijn bekend, de boeken zijn op de post, de leesclub kan beginnen! Wil je aanschuiven met een eigen exemplaar, stel jezelf dan even kort voor in het Leesclubcafé!
De discussie is begonnen! Alle volgers van de leesclub krijgen een notificatie zodra een nieuwe discussievraag online beschikbaar komt. We nemen - in principe - twee dagen per vraag en verwachten dat iedereen in die dagen zijnhaar steentje bijdraagt aan de discussie.
Als je zelf een aardige discussievraag weet, meldt dat dan in het café, dan maken we daar ook een aparte antwoordpagina voor.

Nadat de laatste discussie heeft plaatsgevonden (rond 10 april) nemen we nog een week om iedereen in staat te stellen om een recensie en beoordeling van het boek te plaatsen op de boekenpagina, en een quote inclusief link en aantal sterren op de Eindoordeelpagina.
Zo snel mogelijk daarna plaatsen de coördinatoren een eindverslag samen met de gemiddelde sterrenbeoordeling van de leesclub.

Uitgelichte berichten

Niks van Koen Gubbels

08 maart 2017 3 reacties

Boek ontvangen?

08 maart 2017 66 reacties

Leesclubcafé - geen spoilers

08 maart 2017 483 reacties

Leesclubdiscussie - spoilers toegestaan

08 maart 2017 23 reacties

Stel een vraag aan Koen Gubbels

08 maart 2017 67 reacties

Eindoordeel - je recensie

08 maart 2017 76 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

Koen Gubbels_Niks

Niks

115

Coordinatoren

Ellen IJzerman (prowisorio)

289 volgers
993 boeken
72 favoriet
Hebban Recensent

Katy Hurkmans

134 volgers
670 boeken
57 favoriet
Hebban Recensent

 

Meer informatie