Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Pas op: breekbaar van Teresa Toten

op 17 mei 2017 door

Geheimen, leugens, verraad én vriendschap vormen de ingrediënten voor een YA-thriller die de rijke wereld van Gossip Girl en de psychologische spelletjes van Gone Girl combineert! Op Hebban lees je een voorproefje. Bevalt het? Schrijf je dan meteen in voor de Hebban Leesclub met ‘Pas op, breekbaar’.

Teresa Toten is een Canadese schrijfster die naast een non-fictieboek vooral YA- en jeugdboeken op haar naam heeft staan. In het schrijven daarvan is ze dan ook behoorlijk goed, zo blijkt uit de nominaties, awards en vermeldingen op bestsellerlijsten die zij in de wacht wist te slepen.  

Haar meest recente YA-thriller is nu ook in Nederlandse vertaling verschenen. Beware that girl, vertaald als Pas op, breekbaar, is volgens Publishers Weekly ‘een mix van de gemaakte wereld van Gossip Girl en de psychisch gemankeerde werkelijkheid in Gone Girl.' Klinkt intrigerend, niet?  

Over Pas op, breekbaar

Kate O'Brien is slim. Mooi. Ambitieus. En een leugenaar. Dat moet ook wel als je uit een achterstandsmilieu komt en iets wilt bereiken in het leven, houdt ze zichzelf voor. Als beursstudent aan een prestigieuze privéschool in New York is ze bijna bij haar einddoel: Yale. Om haar kansen te vergroten, richt ze haar pijlen op Olivia Sumner, de it-girl van de school. Haar tactiek werkt en de universiteitspoorten staan op een kier. Kate had alleen geen rekening gehouden met Mark Redkin, het aantrekkelijke maar doortrapte nieuwe bestuurslid van de school. Er ontspint zich een razend spannend kat-en-muisspel tussen Kate, Olivia en Mark, waarbij hun duistere verleden en verborgen agenda de spelregels bepalen.

Benieuwd naar Pas op, breekbaar van Teresa Toten?

Lees hier de Sneak Preview



Reacties op: Pas op: breekbaar van Teresa Toten

Meer informatie

Gerelateerd

Over