Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Pensioen

Welkom bij de leesclub rond Pensioen, een van de heruitgaven van Uitgeverij Polis van Willem Elsschot-titels. Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: leesclub@hebban.nl

Daar gaan we, op naar het leesclubcafé waar we een kort voorstelberichtje kwijt kunnen. Een deel van de deelnemers heeft ook meegedaan aan de leesclub rond Het tankschip, maar een deel is nieuw, dus toch maar even een snel voorstelrondje als eerste stap.

Wie nog een oud (of nieuw!) exemplaar heeft liggen van Pensioen mag zo meedoen. Laat even van je horen in het leesclubcafé dan!

We beginnen met de leesclubvragen vanaf 29 juni (tenzij ik merk dat edereen het boek al uitgelezen heeft en staat te trappelen om aan de vragen te beginnen). Vanaf 29 juni wordt met korte tussenpozen van een paar dagen steeds een nieuwe vraag gepost. Ik volg niet helemaal het vertrouwde schema van vragen dat je aantreft op de 'vragen'-pagina, maar probeer ook wat andere vragen te stellen.

De leesclub eindigt op 21 juli.

Veel leesgenot met 'Pensioen''

Jan Stoel, uw leesclubcoördinatorUitgelichte berichten

Pensioen van Willem Elsschot

07 juni 2017 1 reactie

Boek ontvangen en dan?

07 juni 2017 62 reacties

Leesclubcafé - geen spoilers

07 juni 2017 220 reacties

Eindoordeel - je recensie

07 juni 2017 15 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

9789463102209_OHV

Pensioen

51


Coordinator

Jan Stoel

222 volgers
704 boeken
7 favoriet

 

Meer informatie

Gesponsorde boeken