Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Elsschot-wandeling op 16 september 2017

op 10 juli 2017 door

Zijn jullie ook zo dol op Elsschot? Love Lit (je volgt deze community natuurlijk al op Hebban!!) is bij de leesclubs van alledrie de boeken van Elsschot betrokken. Love Lit-lid Nathalie Brouwers organiseert een Elsschot-wandeling in Antwerpen op 16 september. 

 

Wil je in de voetsporen treden van Willem Elsschot? Op 16 september – voorlopig toch – nodigt Nathalie je uit op de Dwaallichtwandeling in Antwerpen!

Willem Elsschot (1882-1960) is ras-Antwerpenaar. Hij is er geboren en getogen, trouwde en deed er zaken. Hij schreef er meesterwerken als Lijmen en het Been en Dwaallicht. We dwalen door Elsschots’ Antwerpen en ontdekken wat hem inspireerde. Meer info over de wandeling: https://www.visitantwerpen.be/nl/dwaallichtwandeling

Voorlopig programma:

-          Gezamenlijk vertrek aan het station Antwerpen-Centraal om 11.50 uur – 12.00 uur (Eet je lunch in de trein!)

-          Bezoek aan Letterenhuis Antwerpen vanaf 12.30 uur voor de geïnteresseerden.

-          Dwaallichtwandeling o.l.v. een professionele stadsgids, van 14 uur stipt tot 16.00 uur, vertrek aan Letterenhuis.

-          Gezamenlijke wandeling vanuit de eindbestemming naar de Groenplaats voor drankje in de buurt van het metrostation richting Antwerpen-Centraal.

-          Etentje ’s avonds voor diegenen die dit wensen.

WIJ ZIJN SAMEN MET HEBBAN BEZIG MET EEN VERRASSING TIJDENS DEZE WANDELING. WAT DIE VERRASSING IS KUNNEN WE NOG NIET ZEGGEN. ZO GAAT DAT NATUURLIJK MET VERRASSINGEN. MAAR VOOR DE ECHTE ELSSCHOT-LIEFHEBBER IS DIT VOLGENS ONS WEL DE MOEITE WAARD.

 

Adres Letterenhuis: Minderbroedersstraat 22, 2000 Antwerpen.  Meer praktische info: http://www.letterenhuis.be/nl/bezoek  .

Schrijf je in via dit formulier ten laatste vóór 26 augustus: https://goo.gl/forms/K2PhwA87ZRtZvfOv1! Het minimumbedrag voor deze wandeling is  € 3,75 voor 2 uur met een professionele gids (indien de wandeling volzet is, er zijn max. 20 plaatsen). Het bezoek aan het Letterenhuis kost € 3,-- (groepstarief) of € 5,--. Een bevestiging met de uiteindelijke kostprijs en de praktische afspraken krijg je zo snel mogelijk doorgestuurd de week nadien. Deelnemers aan de Elsschot-leesclubs krijgen voorrang.  Als je aanduidt of je met iemand samen wilt komen, zal ik je dit achteraf ook bevestigen ifv het aantal plaatsen.

Met de auto naar Antwerpen is op eigen risico, maar hier toch een link voor meer info: https://www.slimnaarantwerpen.be/nl (belangrijke wegenwerken & Lage-Emissiezone!!!).

Ik ben benieuwd naar de interesse!
Hartelijke groeten

NathalieReacties op: Elsschot-wandeling op 16 september 2017

Meer informatie