Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1. De cover

op 28 juni 2017 door

De leesclubdiscussie begint. In totaal komen 10 vragen aan de orde. Om de twee dagen post ik een nieuwe vraag. Iedere vraag staat op een nieuwe pagina.

Ik gebruik de standaardvragen niet, maar heb zelf vragen bedacht. Leesclubsdeelnemers die eerder in een leesclub gezeten hebben die ik coördineerde zijn dat al een beetje gewend. Tussen de vragen zitten soms wat pittiger kluifjes. Probeer vooral het plezier in het boek te houden. We gaan samen proberen met 'Pensioen' een beetje de diepte in te gaan.

In deze leesclub komt ook een verrassingselement. Jullie gaan het allemaal meemaken. Veel plezier!! 

Vraag 1.a. De cover is van Herman Houbrechts. Hij ontwierp voor uitgeverij Polis de omslagen voor de Elsschotboeken 'Het Tankschip,' 'Pensioen' en 'De Verlossing'. Is de omslag van 'Pensioen' goed gekozen? Welke associaties roept de cover bij je op?

Vraag 1.b. ook Eppo Doeve maakte ooit een omslag voor Pensioen (zie de afbeelding hiernaast). Zie daarvoor de afbeelding boven deze vraag. Wat roept deze cover bij je op? Reacties op: Vraag 1. De cover

Meer informatie

Gesponsorde boeken