Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Retour Parijs van Anne Teunis

op 14 april 2021 door

In de hoop op nieuwe inspiratie bezoekt een kunstenares haar galeriehouder in Parijs, en wordt uitgedaagd haar leven en werk opnieuw te bezien. Het debuut van Anne Teunis is een van de eerste boeken uitgegeven door uitgeverij GiST. Lees nu op Hebban een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub!

Anne Teunis (1964) is coach en trainer op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling, en schreef eerder al een non-fictieboek, waarin ze mensen er bewust van maakt dat zijzelf aan de basis staan van een zinvol leven. Teunis woont en werkt afwisselend in Nederland en Frankrijk; het is dan ook niet vreemd dat in haar romandebuut Retour Parijs de Nederlandse Christine van Heeteren zich in de Franse hoofdstad bevindt.

Retour Parijs

In de hoop haar inspiratie weer op gang te brengen, bezoekt kunstenares Christine van Heeteren haar galeriehouder in Parijs. De stad is een cruciale plek uit haar verleden. Ze maakt een afspraak waarmee ze zichzelf artistiek voor het blok zet. Dit en de onverwachte ontmoeting met haar ex-geliefde, kunstcriticus Jacques Lévy, dagen haar uit om haar leven en kunstenaarschap te herzien.

Retour Parijs is een geschiedenis over liefde, inspiratie en de impact van het verleden. Hoe te leven als je vermeende bestaansgrond wegvalt? Op de plaats waar ze liever niet kijkt, opent zich potentieel en vrijheid.

Lees een sneak previewReacties op: Retour Parijs van Anne Teunis

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Anne Teunis

Anne Teunis

Anne Teunis (1964) is coach en trainer op het gebied van leiderschap en teamont...