Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

S.T.A.G.S. van M.A. Bennett

op 18 oktober 2017 door

Negen studenten, drie bloederige jachtsporten, een dodelijk weekend. Er wordt in S.T.A.G.S. echter niet alleen op dieren gejaagd... Je kunt op Hebban een fragment lezen uit dit bloedstollende YA-boek van M.A. Bennett.

Een ‘thriller van wereldformaat’, noemt uitgeverij Meis & Maas dit debuut van de Italiaans-Britse schrijfster M.A. Bennett. Zij werkte na haar studies geschiedenis en kunst als illustrator en actrice en maakte ook tour visuals voor bekende rockbands als U2 en de Rolling Stones. Haar eerste boek zou zomaar eens een sensatie kunnen worden, want de filmrechten voor deze thriller werden al voor publicatie verkocht. De vertaling is van Maria Postema, die eerder o.a. De hongerspelen vertaalde en onlangs zelf debuteerde met Dertiendagh.   

De plot van van S.T.A.G.S. lijkt gruwelijk en veelbelovend tegelijk: ‘Er zijn uitnodigingen die je beter niet kunt accepteren. Alleen weet Greer MacDonald dat niet. Nog niet…’ zegt de aankondiging van de uitgeverij. Bennett voert hoofdpersoon Greer op, die studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities in ere worden gehouden. Greer is een buitenbeentje, maar ze wordt wel met twee andere scholieren uitgenodigd voor een weekend weg met de Middeleeuwers: de elite-club van de school. Bloedsport zal het gehele weekend centraal staan. Maar wat Greer en de andere genodigden niet weten is dat de Middeleeuwers liever op hen jagen dan op dieren.  

Lees hier de Sneak PreviewReacties op: S.T.A.G.S. van M.A. Bennett

Meer informatie

Gerelateerd

Over

M.A. Bennett

M.A. Bennett

De Italiaans-Britse schrijfster M.A. Bennett werkte na haar studies ge...