Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1 Cover en eerste indruk

op 25 december 2020 door

We werken met tien afzonderlijke discussiepagina's, iedereen kan zijn antwoorden in het grote, witte veld onderaan schrijven. Reageren op de antwoorden/reacties van anderen doe je via de grijze Reageer-knop (meteen rechts onder), hoe meer hoe liever. Dan hebben we een levendige discussie! Wil je zelf een nieuwe opmerking maken, gebruik dan het grote, witte veld onderaan én de roze/rode knop 'Plaats een nieuwe opmerking'.

Deze eerste vraag kun je, liever nog: moet je beantwoorden zonder iets van de (gelezen) inhoud erbij te betrekken. Later kom ik nog terug met een vraag over deze en andere covers en titels. Zoek vooral niet andere covers en titels op. Deze vraag wil ik echt bewaren tot wanneer we al flink gediscussieerd hebben over de inhoud van het boek.

Je kunt voor deze vraag alle tijd nemen, beantwoorden heeft geen haast, maar laat je niet beïnvloeden door wat je al gelezen hebt! Geen spoilers!

Vraag 1 Wanneer je de afbeelding van deze cover (van de Nederlandse versie) voor je ziet, in je handen, of bijvoorbeeld in de boekhandel, en je leest de tekst op de achterflap, wat zijn dan de eerste gedachten die bij je opkomen? Wat zijn je verwachtingen?

Ga alleen in op de afbeelding en niet de titel!

Verras me!



Reacties op: Vraag 1 Cover en eerste indruk

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Agustina Bazterrica

Agustina Bazterrica

Agustina Bazterrica (1974, Buenos Aires) werd met haar tweede roman Schitterend ...