Vraag 2: Uiterlijkheden

op 23 februari 2022 door

Het oog wil ook wat.

Enkele deelnemers noemden al de cover. We buigen ons over de buitenkant van dit boek maar ik ben ook benieuwd naar hoe erg jullie je laten leiden door een cover.

2a. Wat vinden jullie van deze cover? Wie of wat denk je op de cover te zien? Zou je dit boek kiezen in de winkel op basis van de cover?

2b. Passen titel en cover bij elkaar? Passen cover en titel bij (de sfeer van) dit verhaal?

2c. Los van dit boek: Liet jij je ooit verleiden tot het kopen van een boek omwille van de mooie cover? Andersom kan ook natuurlijk. Zorgde een voor jou onaantrekkelijke cover ervoor dat je een bepaald boek niet wilde lezen? Waarom deed je het misschien uiteindelijk toch? Wat zijn jouw ervaringen met covers? Benieuwd naar jullie verhalen.

Deze vraag kan je ook beantwoorden als het boek nog niet helemaal uit is. Pas op want spoilers zijn hier wel toegestaan.

Wil je antwoorden op iemand, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder die opmerking. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je een losse opmerking wilt plaatsen.Reacties op: Vraag 2: Uiterlijkheden

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken