Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

4/ Absalom

op 02 september 2019 door

Tijd voor vraag 4! 

We werken met tien separate discussiepagina's, iedereen kan zijn antwoorden dus in het grote, witte veld onderaan schrijven. Plak je eigen antwoord niet vast aan dat van iemand anders. De grijze reageerknoppen zijn er om op de antwoorden van de anderen te reageren, maak er zeker gebruik van! 

Toen we het bij vraag 3 over Javi hadden, die hulpsherrif bleek te zijn, vroegen jullie je af waarom Gwen bepaalde personen zo makkelijk leek te vertrouwen, terwijl ze het merendeel van de tijd compleet paranoïde was. Dat brengt ons bij een van de andere personages in het boek, namelijk de IT'er Absalom. 

Heb je je ooit afgevraagd hoe het contact tussen Gina en Absalom precies tot stand is gekomen, waarom ze er geen enkel probleem mee heeft hem te vertrouwen? Wat was doorheen het boek je gevoel bij dit personage? Is dat geleidelijk aan veranderd of kwam de onthulling van zijn kwalijke rol als een complete verrassing?



Reacties op: 4/ Absalom

Meer informatie