Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

7/ Spanning & ontknoping

op 07 september 2019 door

Vandaag een vraag die uit drie delen bestaat, zijn jullie er klaar voor? 

We werken met tien separate discussiepagina's, iedereen kan zijn antwoorden dus in het grote, witte veld onderaan schrijven. Plak je eigen antwoord niet vast aan dat van iemand anders. De grijze reageerknoppen zijn er om op de antwoorden van de anderen te reageren, maak er zeker gebruik van! 

Wil iedereen in zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 7a/ en 7b/ e, 7c/ vermelden? 

7a/ Typeer het boek in drie woorden (zonder verdere uitleg). 

7b/ Op een schaal van 1 tot 10, hoe spannend vond je het boek? Op welke manier probeerde de auteur de spanning op te drijven? Bij deze vraag kun je alles noteren wat met de spanning in het boek te maken heeft.

7c/ Eindelijk weten we hoe Melvin zo makkelijk Gina/Gwen kon volgen. Wat wil je kwijt over de ontknoping? Zorgt de cliffhanger helemaal op het einde ervoor dat je in oktober heel graag het tweede deel wil lezen? 

Een paar elementen uit deze vragen zijn de voorbije dagen hier en daar al aan bod gekomen, geen probleem dus wanneer jullie bij vraag 7 geen al te lange verhalen schrijven. 



Reacties op: 7/ Spanning & ontknoping

Meer informatie