Advertentie

9/ Verfilming

op 10 september 2019 door

We zijn er bijna, vandaag vraag 9!

We werken met tien separate discussiepagina's, iedereen kan zijn antwoorden dus in het grote, witte veld onderaan schrijven. Plak je eigen antwoord niet vast aan dat van iemand anders. De grijze reageerknoppen zijn er om op de antwoorden van de anderen te reageren, maak er zeker gebruik van! 

Wil iedereen in zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 9a/ en 9b/ en 9c/ vermelden? 

9a/ We gaan ervan uit dat het boek verfilmd wordt voor tv. Wie zie jij in de rol van Gina/Gwen en Melvin? Ken je ook een leuke acteur voor een aantal van de andere personages? Geen probleem als je geen acteurs bij naam kent, in dat geval laat je gewoon even weten hoe de genoemde personages er in jouw hoofd uitzien.

9b/ Welke rol zou je zelf kunnen/willen spelen? Is dat Gina/Gwen, Melvin, Sam, Prester, Kezia, Graham, Javi, Absalom of nog iemand anders? Waarom denk je dat die rol bij jou zou passen?

9c/ Zou je naar de film kijken als je het boek niet gelezen had en er een leuke trailer getoond werd? Waarom wel/niet? 

Even een info over de planning (data staan ook op de hoofdpagina van deze leesclub): Donderdag volgt de laatste vraag en zondag zou ik de leesclub willen afsluiten. Kan iedereen zijn recensie ten laatste zondag online zetten? Vergeet daarbij dit topic niet alsjeblieft. Reacties op: 9/ Verfilming

Meer informatie

Gesponsorde boeken