Advertentie

Stillhouse Lake van Rachel Caine

op 31 juli 2019 door

Half juli verscheen Stillhouse Lake, het eerste deel in de Gwen Proctor-serie van Rachel Caine, een spannende reeks over een gekwelde moeder die alles doet om haar kinderen te beschermen. Smaakt het boek naar meer, dan kun je in oktober al verder met het vervolg Killman Creek.

Stillhouse Lake

Gina is een introverte huisvrouw met een gelukkig huwelijk en twee leuke kinderen. Maar dan wordt door een auto-ongeluk het geheime leven van haar man als seriemoordenaar onthuld. Gina’s voormalige leven is voorbij, ze begint opnieuw, neemt een nieuwe naam aan, Gwen Proctor, die zich ontpopt als een moeder die door het vuur gaat voor haar kinderen.

Nu haar ex in de gevangenis zit, heeft de nieuwe Gwen een toevluchtsoord gevonden in een huis in het afgelegen Stillhouse Lake. Toch blijft ze doelwit van stalkers en internettrollen die denken dat ze iets te maken heeft met de misdaden van haar man. Voorlopig blijft ze erop vertrouwen dat haar kinderen eindelijk rustig kunnen opgroeien. Maar net als ze zich op haar gemak begint te voelen met haar nieuwe identiteit, wordt er een lichaam gevonden in het meer – en komen er dreigende brieven van een maar al te bekend adres.

Gwen moet voorkomen dat ze wordt ontdekt – of toekijken hoe haar kinderen het slachtoffer worden van een moordenaar die haar wil kwellen. Eén ding is zeker: ze heeft geleerd hoe ze het kwaad moet bestrijden. En ze zal nooit stoppen.

Lees hier een voorpublicatieReacties op: Stillhouse Lake van Rachel Caine

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Rachel Caine

Rachel Caine

Rachel Caine (1962-2020) is het pseudoniem van Roxanne Conrad. De internatio...

Gesponsorde boeken