Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De Talon Saga van Julie Kagawa

op 20 juni 2017 door

Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St.-Joris de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ijzeren heerschappij van Talon.

#1 - Pupil

Een geheim genootschap en een verboden liefde...

Ember en haar broer Dante zijn jonge draken die voor het eerst worden losgelaten in de mensenmaatschappij. Eén zomer lang mogen ze als gewone tieners van hun relatieve vrijheid genieten vóór Talon beslist over hun toekomst. Broer en zus vermaken zich uitstekend met vrienden aan het strand, maar vooral de opstandige Ember wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Een van haar nieuwe vrienden is de knappe, serieuze Garret, van wie ze zeer menselijke kriebels in haar buik krijgt. Wat ze niet weet, is dat Garret is opgevoed met maar één doel: hij moet draken die zich verborgen houden tussen de mensen opsporen en vernietigen...

'Julie Kagawa weet hoe ze haar lezers moet vasthouden tot de laatste pagina.' - yabookscentral

Lees een spannend hoofdstuk uit Pupil

#2 - Rebel

Ember slaat op de vlucht met Kobalt en moet tot haar verdriet haar broer Dante achterlaten. In de ogen van Talon is ze nu een rebel, een verrader, en de jacht op haar wordt geopend. Talon zet daarbij de perfecte kandidaat in: hun pas gerekruteerde agent Dante. Ondertussen broedt Ember op een plan om Garrett, de jongen die zich voor haar heeft opgeofferd, te bevrijden uit handen van de Orde van St.-Joris.

'Veel actie, drama en oplopende spanning tussen de personages in dit tweede deel van Talon.' - Publishers Weekly

#3 - Jager

Na het verraad van haar broer heeft het drakenmeisje Ember definitief gekozen voor het rebellenleven en al haar banden met Talon verbroken. Samen met Riley probeert ze zowel de drakendoders van St. Joris als de huurmoordenaars van Talon steeds een stap voor te zijn. Ondertussen is Garrett naar Engeland gegaan, waar de Orde van St. Joris ooit is opgericht, om zijn oude wapenbroeders te bespioneren. Daar komt hij achter een aantal schokkende geheimen, die een dodelijk gevaar betekenen voor zowel mensen als draken.

'Pas op! Verslavingsgevaar!' - Adorable Books

#4 - Strijder

Draken zouden geen emoties kennen, heeft Ember altijd geleerd. Niets van wat ze ooit geloofde is waar, en ze zweert dat ze samen met rebel Riley in opstand zal komen tegen Talon, de drakendoders van St. Joris en... Dante, haar eigen broer - die op het punt staat de grootste verschrikking aller tijden op hen af te sturen. Met de gruwelijke wezens die ze hebben gecreëerd, staan de machthebbers van Talon klaar om de heerschappij over de wereld op te eisen. De duisternis komt steeds dichterbij. Zullen Ember en haar vrienden nog iets kunnen doen om Talon tegen te houden?

Lees hier de eerste drie hoofdstukken van Strijder



Reacties op: De Talon Saga van Julie Kagawa

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Julie Kagawa

Julie Kagawa

Julie Kagawa is de internationale bestsellerauteur van bekende Young Adult-serie...