Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Leesclub

Terug op de achterbank

Terug op de achterbank

Welkom bij de leesclub rond 'Terug op de achterbank' van Olivier Willemsen (uitgeverij De Harmonie). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl.

Tot aan 10 juni 2023 zaten we volop in de discussie, maar deze is nu afgesloten. De leesclub wordt op korte termijn afgesloten.

De deelnemers hebben gelezen, geanalyseerd en gediscussieerd over dit boekje vol humor en leed. De auteur beantwoordde vragen van de deelnemers op geheel eigen wijze, waarvoor hartelijk dank namens ons allen. De discussie werd afgesloten met 15 recensies over deze novelle. Onze gemiddelde sterrenwaardering kwam uit op 3,7 *. Een prachtig gemiddelde. Het eindverslag is geplaatst en daarmee sluiten we deze leesclub af. Als je alsnog wilt reageren op de vragen of reacties van anderen, al is het over een jaar of nog later, dan ben je van harte welkom.

Jullie leesclubcoördinator was Gigi.

Tot ziens!

Bekijk de website

Uitgelichte berichten

Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

25 april 2023 11 reacties

Schrijf je recensie!

25 april 2023 18 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

Terug op de achterbank

Terug op de achterbank

94


Coordinator

Gigi Leestgraag

1375 volgers
1788 boeken
60 favoriet
Hebban Team

 

Meer informatie